Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Advocaat Enschede

Advocaat Enschede

Scheiden in Enschede is bewust van het essentieel belang dat de afspraken in het echtscheidingsconvenant juridisch in orde zijn. Dit is de rede dat er een advocaat in het team van Scheiden in Enschede zit.

Kunnen wij scheiden zonder advocaat

Het is momenteel in Nederland niet mogelijk om te scheiden zonder advocaat. U hebt altijd minimaal één advocaat nodig om te scheiden. Dit is alleen als u en uw partner er in slagen om samen afspraken te maken over de echtscheiding. De mediator van Scheiden in Enschede kan u helpen met het maken van afspraken. Onze advocaat zal vervolgens controleren dat alle afspraken op juridisch gebied in orde zijn.

Scheidingsaanvraag zonder advocaat

Op 5 september 2014 is er een wetsvoorstel geschreven waar in staat, dat getrouwde stellen zonder kinderen jonger dan 18 jaar hun echtscheiding kunnen regelen zonder advocaat en rechter. U kunt dan namelijk een echtscheiding aanvragen bij de ambtenaar van burgerlijke stand. De mogelijkheid om advies te vragen over uw echtscheiding aan professionals blijft bestaan. Echter is dit niet verplicht. Wanneer het echtscheidingsverzoek eenmaal is ingediend duurt het tussen de twee en drie weken voor dit is verwerkt. De reden dat dit tamelijk lang duurt is, dat alle voorwaarden nagekeken moeten worden. Vervolgens moeten u en uw partner nog één keer naar het gemeentehuis om uw identiteit vast te stellen.