Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Convenant echtscheiding

Hoe gaat Scheiden in Enschede te werk bij het opstellen van het convenant echtscheiding?

In het echtscheidingsconvenant of convenant echtscheiding worden alle afspraken over de scheiding vastgelegd. Uiteraard moet men zich aan deze afspraken houden. Dit convenant echtscheiding wordt door het team van Scheiden in Enschede in overleg met u samengesteld. Hier bij houd scheiden in Enschede altijd zoveel mogelijk rekening met uw eigen wensen. Eveneens zal in het convenant echtscheiding een berekening worden gemaakt van zowel de partner en eventueel kinderalimentatie. Uiteindelijk zal onze financieel adviseur nakijken of de financiële doelen die gesteld zijn mogelijk zijn

Waarom stelt Scheiden in Enschede convenant echtscheiding op?

Een convenant echtscheiding wordt meestal opgesteld door een advocaat. Wanneer de rechter dit convenant echtscheiding heeft bevestigd zijn de afspraken in het convenant verplicht om na te komen. Het convenant echtscheiding vormt de basis van uw toekomst. Daarom vinden we het bij Scheiden in Enschede belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de inhoud van het convenant echtscheiding.