Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheidingsconvenant Enschede

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijke overeenkomst tussen u en uw partner. In het echtscheidingsconvenant staan alle afspraken omtrent de echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over de woning, het pensioen en al uw bezittingen. Ook het ouderschapsplan maakt deel uit van het echtscheidingsconvenant.

Hoe gaat Scheiden in Enschede te werk met het opstellen van het echtscheidingsconvenant?

De mediator van Scheiden in Enschede houdt altijd zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van u en uw partner tijdens het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Wij vinden het belangrijk dat u het allebei eens bent met dit echtscheidingsconvenant. Zodra het echtscheidingsconvenant is opgesteld zullen onze financieel adviseur en advocaat controleren of dit zowel financieel als juridisch in orde is.

Wat als ik er niet uitkom met mijn partner

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen met uw partner, dan kan de mediator van Scheiden in Enschede u altijd helpen. Het is altijd beter om samen te scheiden maar als dit echt niet lukt en u in een vechtscheiding terecht komt kan Scheiden in Enschede u alsnog bijstaan.

Het echtscheidingsconvenant wijzigen

Er is aardig wat onduidelijkheid rond het aanpassen van het echtscheidingsconvenant. Als u allebei het echtscheidingsconvenant wil herzien is dit in de meeste gevallen wel mogelijk. Het kan ook zijn dat u het echtscheidingsconvenant compleet wil ontbinden. Dit kan alleen als het in het echtscheidingsconvenant is opgenomen of dit kan.