Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Echtscheidingsconvenant

Echtscheidingsconvenant

In het echtscheidingsconvenant staan alle afspraken over de echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan uw koopwoning, pensioen, kinderen en bezittingen. Ook worden de afspraken over de alimentatie opgenomen in het echtscheidingsconvenant. De afspraken in het echtscheidingsconvenant zijn verplicht voor u om aan te houden. Het team van Scheiden in Enschede stelt dit echtscheidingsconvenant samen met u op. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke wensen.

Mediation

Wellicht komen u en uw partner niet tot een overeenstemming wat betreft de afspraken in het echtscheidingsconvenant. Dit kan ontstaan omdat u beide een ander idee heeft over hoe de verdeling zou moeten zijn. De mediator van Scheiden in Enschede kan u hiermee helpen. Wij houden met het opstellen van het echtscheidingsconvenant altijd zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en komen tot een oplossing die voor u beide acceptabel is. Als het echtscheidingsconvenant compleet is controleert onze financieel adviseur of de gestelde financiële doelen realistisch zijn. Daarna controleert onze advocaat of het echtscheidingsconvenant juridisch gezien correct is.