Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Gesubsidieerd scheiden

gesubsidieerd scheiden

Wanneer u een echtscheiding wilt maar hier de financiële middelen niet voor heeft kunt u in aanmerking komen voor een gesubsidieerde echtscheiding betaald door de Raad voor Rechtsbijstand. Scheiden in Enschede kan voor u controleren of u recht heeft op een gesubsidieerde echtscheiding. Het hangt van de hoogte van uw inkomen af of u in aanmerking komt voor een gesubsidieerde echtscheiding. Scheiden in Enschede kan ervoor zorgen dat uw echtscheiding op basis van een subsidie betaald wordt. U moet dan nog wel een aanbetaling doen.

In aanmerking komen voor gesubsidieerd scheiden

De Raad voor Rechtsbijstand kijkt aan de hand van uw inkomen en gegevens of u recht heeft op een gesubsidieerde scheiding. U komt in aanmerking voor een gesubsidieerde scheiding als uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Wanneer uw echtscheiding is afgerond zal de Raad voor Rechtsbijstand bepalen of u vermogen hebt verkregen uit de echtscheiding. Mocht dit het geval zijn dan betaald u alle kosten verbonden aan de echtscheiding zelf

Welke kosten betaalt u zelf

Wanneer uw echtscheiding gesubsidieerd wordt, dient u ook een eigen bijdrage te leveren. Dit hangt af van uw inkomen. De overheid vergoed niet alleen een advocaat maar ook mediation. De eigen bijdrage is hier bij echter wel lager.