Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Herziening echtscheidingsconvenant

Wijzigen echtscheidingsconvenant

Het komt vaak voor dat mensen een echtscheidingsconvenant willen veranderen. Of dit mogelijk is verschilt per geval. U doet er goed aan om een clausule in het echtscheidingsconvenant vast te leggen, waarbij u binnen een vastgesteld termijn het convenant kunt laten herzien. Het kan ook zijn dat u het echtscheidingsconvenant wil ontbinden omdat uw ex zich niet aan de afspraken houdt in het echtscheidingsconvenant. In beide gevallen kan Scheiden in Enschede u van dienst zijn.

Herziening echtscheidingsconvenant

Het is mogelijk om uw echtscheidingsconvenant te laten herzien. Indien u dit samen wil, kan Scheiden in Enschede u verder helpen. Door het echtscheidingscontract open te breken, kunnen wij u snel van dienst zijn om de aanpassingen door te voeren in een nieuw echtscheidingsconvenant. Wanneer één van u beide het echtscheidingsconvenant wil laten herzien, dan hangt het grotendeels af wat er is afgesproken in het convenant.

Mijn ex houdt zich niet aan de afspraken

Wanneer u het echtscheidingsconvenant wil laten ontbinden, omdat uw ex-partner zich niet aan de afspraken houdt dan is dit in theorie mogelijk. Als er in het echtscheidingsconvenant staat dat het niet of slechts gedeeltelijk gewijzigd kan worden, is het alleen mogelijk om te eisen wanneer uw partner het echtscheidingsconvenant niet nakomt. Scheiden in Enschede kan u heir mee begeleiden.