Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Hulp bij echtscheiding Enschede

Hulp bij echtscheiding Enschede

Scheiden in Enschede kan iedereen die een echtscheiding wil hulp aanbieden, zelfs als u de financiële middelen hier niet voor heeft. U kunt namelijk hulp krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand. Hun vergoeden namelijk ook rechtsbijstand voor echtscheidingen . Wanneer uw inkomen minder is dan een vastgestelde grens. Wanneer u hulp bij uw echtscheiding krijgt vanuit de raad van rechtsbijstand moet aan ons nog wel een aanbetaling doen.

In aanmerking komen voor hulp bij uw echtscheiding in Enschede

De Raad voor Rechtsbijstand zal op basis van uw inkomen bepalen of u in aanmerking komt voor deze hulp bij uw echtscheiding in Enschede. U zal in aanmerking komen voor hulp bij uw echtscheiding wanneer uw inkomen onder een vastgestelde grens zit. Op het moment dat uw echtscheiding compleet is zal de Raad voor Rechtsbijstand nog eens controleren of u vermogen heeft verkregen uit de echtscheiding. Mocht dit het geval zij, dan kan de Raad voor Rechtsbijstand de hulp voor uw echtscheiding intrekken. Dit houdt in dat u dan alle kosten van uw echtscheiding zelf betaalt.

Welke kosten zijn er verbonden aan hulp bij echtscheiding Enschede

Aan hulp bij echtscheiding Enschede zijn ook kosten verbonden. Dit noemen we een eigen bijdrage. De hoogte hier van ligt aan uw inkomen. De Raad voor Rechtsbijstand vergoed niet alleen advocaten maar ook mediators. Bij een mediator is de eigen bijdrage niet zo hoog als bij een advocaat.