Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediation Enschede

Wat is mediation?

Met mediation maakt u samen met uw partner en een onafhankelijke derde afspraken over de echtscheiding. Die onafhankelijke derde is een mediator die is opgeleid om samen met u afspraken te maken over alle aspecten van de echtscheiding. De mediator bij Scheiden in Enschede kan u helpen voor elk probleem een oplossing te zoeken die voor zowel u en uw ex-partner aangenaam is. Bij Scheiden in Enschede houden we tijdens mediation zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen.

Reden dat mediation Enschede een goed idee is

De reden dat mediation Enschede een goed idee is is omdat als u er niet samen uitkomt(met of zonder mediation) u hoogst waarschijnlijk voor de rechter tegenover elkaar komt te staan. In dit geval zal er meestal eén van uw twee winnen en de ander verliezen. Met mediation probeert Scheiden in Enschede samen met u voor oplossingen te kijken en een vecht scheiding te voorkomen.

Het team van scheiden in Enschede

Bij het unieke concept van Scheiden in Enschede is er een team van professionals die elk aspect van de echtscheiding behandelen. Elke professional van Scheiden in Enschede houdt zich dagelijks bezig met zijn vak. Wilt u bijvoorbeeld een alimentatie berekening? Dan helpen onze mediator en financieel adviseur u verder. Heeft uw een vraag over het vinden van een nieuwe woning? dan kan onze verhuur bemiddelaar u helpen.

Het team van Scheiden Enschede bestaat uit:
– Mediator;
– Advocaat;
– Notaris;
– Financieel Adviseur;
– Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
– Boekhouder;
– (Ver)Huurbemiddelaar;
– Taxateur;
– Makelaar.