Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Mediator en echtscheiding

Wat doet een mediator?

Een mediator is een onafhankelijk bemiddelaar die tussen u en uw partner probeert te bemiddelen en u tot elkaar probeert te brengen omtrent de afspraken over de echtscheiding. Een mediator is er voor opgeleid om samen met u alles te regelen betreffende de echtscheiding. De mediator probeert partijen bij elkaar te brengen in het geval van een meningsverschil die voor beide partijen acceptabel is. De mediator van Scheiden in Enschede zal zoveel mogelijk rekening houden met de persoonlijke wensen van u beide.

Waarom een mediator?

De mediator probeert samen met u ervoor te zorgen dat er een passend echtscheidingsconvenant opgesteld wordt voor alle betrokken partijen. In het echtscheidingsconvenant dat de mediator opstelt, proberen we zoveel mogelijk overeengekomen afspraken die u samen maakt vast te leggen. Als u geen mediator heeft of er samen zonder mediator niet uitkomt, zal u allebei een eigen advocaat nodig hebben. Op dat moment zal er geen mediator meer ingeschakeld worden, maar de scheidings eenzijdig worden ingezet. Ook op dit vlak kan Scheiden in Enschede u van dienst zijn. Wanneer u tijdens een echtscheiding tegenover elkaar in de rechtszaal staat, zal de rechter een cruciale rol gaan spelen in de afspraken omtrent de echtscheiding. Dit proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. De mediator van Scheiden in Enschede speelt dus een centrale rol. De mediator van Scheiden in Enschede zal proberen de geschillen tussen u en uw partner op te lossen, zodat de kans op conflicten beperkt worden.

Een team

Scheiden in Enschede stelt een team van professionals samen. Het voordeel van het samenstellen van een team is dat elk gedeelte van de echtscheiding wordt behandeld door een professional die hiervoor is opgeleid. Deze professionals zijn dagelijks bezig met werkzaamheden waar u ze voor nodig heeft. Heeft u dus een notariële vraag? Dan wordt deze behandeld door een notaris. Wilt u een alimentatieberekening? Dan helpt de financieel adviseur of mediator u verder. Op deze manier weet u zeker dat elk vraagstuk altijd door een vakbekwame specialist wordt verwerkt en beantwoord.

ONS TEAM BESTAAT UIT:

Mediator;
Advocaat;
Notaris;
Financieel Adviseur;
Kindercoach;
– Fiscaal jurist;
Boekhouder;
(Ver)Huurbemiddelaar;
Taxateur;
Makelaar