Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Scheiden in Enschede: Echtscheidingsconvenant

In deze video vertelt Scheiden in Twente u over het echtscheidingsconvenant.

Scheiden in Enschede: Kinderalimentatie

In deze video vertellen wij u over kinderalimentatie. De doelstelling bij het vaststellen van kinderalimentatie is ervoor te zorgen dat de leefsituatie van het desbetreffende kind er zo min mogelijk op achteruitgaat. Spreekt u samen de hoogte van de kinderalimentatie af, dan toetst de rechter of deze niet te hoog of te laag is. Spreekt u niets af, dan stelt de rechter de hoogte vast. Bij minderjarige kinderen bepaalt de rechter wat er aan alimentatie betaald dient te worden. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal kinderen en het gezinsinkomen voor de echtscheiding.

Scheiden in Enschede: partneralimentatie

In deze video vertellen wij u over partneralimentatie. Partneralimentatie komt meestal voor wanneer de inkomens van beide partijen veel verschillen. U en uw partner zijn altijd vrij om zelf afspraken over de partneralimentatie. Het is altijd verstandig om de afspraken over de partneralimentatie vast te leggen in een echtscheidingsconvenant. Mocht u er niet in slagen om samen afspraken te maken over de partneralimentatie, dan beslist de rechter.

NIEUWE VIDEO: De werkwijze van Scheiden in Enschede

Dit is een video over de werkwijze van Scheiden in Enschede. In de toekomst komen er meer van dit soort video’s. In deze video’s snijden we verschillende onderwerpen omtrent echtscheidingen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan: Scheiding en uw onderneming, Alimentatie, ouderschapsplan. Scheiden in Enschede is uw totaal partner voor echtscheidingen. Ons bedrijf heeft drie hoofddoelen wat betreft het regelen van de echtscheiding: kwaliteit, prijsbewustheid en snelheid. Dit doen wij door een team op maat voor u samen te stellen. Wanneer dit team eenmaal is samengesteld gaan alle specialisten direct aan het werk. Elke professional in ons team is ook opgeleid en dagelijks bezig in zijn of haar vakgebied. Op onze website kunt u zien met welke specialisten wij samenwerken.

Scheiden in Enschede is een samenwerking aangegaan.

Scheiden in Enschede heeft een nieuwe specialist toegevoegd. Dit is Martina Jager. Zij is eigenaar van het bedrijf IMVT. Zij is gespecialiseerd in relatie therapie maar ze geeft ook training aan mensen die last hebben van klachten zoals stress en Fobieën. Wij verheugen ons op de samenwerking met haar.

Lancering Scheiden in Twente

Op 22 september 2014 wordt Scheiden in Enschede officieel gelanceerd. Dit zal plaatsvinden in de Skybox van High Six in het F.C. Twente Stadion. Dit concept maakt het mogelijk dat particulieren op een verantwoorde, nette en betaalbare manier kunnen echtscheiden. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen Erik Zandstra en Stefan Jacobs een korte presentatie geven aan het team van specialisten dat met Scheiden in Enschede gaat samenwerken.