Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Over ons

Het concept van Scheiden in Enschede

Scheiden in Enschede is ontstaan vanuit de werkzaamheden van Zandstra Financieel Advies. In onze bedrijfsvoering komen wij in aanraking met cliënten die in scheiding liggen. Waar onze werkzaamheden in het verleden beperkt waren tot de financiële vraagstukken, kunnen wij met Scheiden in Enschede u nu verder tot dienst zijn en zo veel mogelijk assisteren in uw echtscheiding.

Erik Zandstra is geboren op 13 juni 1987 te Hengelo, echter getogen met vader, moeder, zus en broertje in Haaksbergen. Na zijn lagere en middelbare schooltijd gaan studeren in de financiële dienstverlening. In 2011 is hij begonnen met assurantiekantoor Zandstra Financieel Advies. In 2014 heeft hij besloten om samen met Boekhouding Twente zich te vestigen in Hengelo. Waar zijn expertise stopt qua fiscaal advies, borduurt Boekhouding Twente verder. Naast het bedrijfsleven is hij al actief als hoofdtrainer in de voetbalwereld. Zijn doelstelling is altijd om op een professionele en betaalbare manier financiële advies te geven.

Mensen voor u zochten naar: