Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Raad voor Rechtsbijstand Enschede

Raad voor Rechtsbijstand Enschede

Het komt vaak voor dat mensen niet de financiële middelen hebben om te scheiden. In dit geval kan de Raad voor Rechtsbijstand in Enschede u wellicht helpen met een toevoeging. Scheiden in Enschede kan voor u nagaan of u in aanmerking komt voor de raad van rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt aan de hand van uw inkomen of u recht heeft op rechtsbijstand voor uw scheiding. Echter zult u wel een aanbetaling moeten doen als wilt scheiden met een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand en Scheiden in Enschede.

In aanmerking komen voor een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand in Enschede

Op basis van uw inkomen en andere gegevens zal de Raad voor Rechtsbijstand bepalen of u kunt scheiden op subsidie. U hebt recht op scheiden met subsidie van de Raad van Rechtsbijstand wanneer uw inkomen onder een bepaalde grens zit. Let op: als door de echtscheiding vermogen is opgebouwd bestaat de mogelijkheid dat uw toevoeging achteraf wordt ingetrokken.

Welke kosten zijn er verbonden aan een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand in Enschede

Uw echtscheiding is nooit geheel kosteloos, u betaalt namelijk altijd ook een eigen bijdrage. Hoeveel u aan eigen bijdrage betaalt ligt aan de hoogte van uw inkomen. De overheid vergoed niet enkel advocaten maar ook mediators.