Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Scheiding aanvragen zonder advocaat

Scheiding zonder advocaat

Het is helaas niet mogelijk om te scheiden zonder advocaat. Als u en u partner gezamenlijk in overleg willen scheiden bij Scheiden in Enschede heeft u echter niet allebei een eigen advocaat nodig. Dit kan door het unieke concept van Scheiden in Enschede. Met dit concept maken u en uw partner onder begeleiding van een mediator gezamenlijk afspraken over hoe het verder moet na de echtscheiding en controleert de advocaat dus enkel of deze afspraken over de echtscheiding juridisch in orde zijn.

Scheiding aanvragen zonder advocaat

Op 5 augustus 2014 is er een wetsvoorstel ingediend wat ervoor moet zorgen dat getrouwde stellen zonder minderjarige kinderen kunnen scheiden via de ambtenaar van burgerlijke stand. Nu is de tussenkomst van een rechter en advocaat nog verplicht. Het is immers dan nog wel toegestaan om advies te vragen bij een advocaat, mediator of notaris. U zou zelfs nog naar de rechter kunnen gaan ondanks dat dit niet verplicht is. Het duurt dan minimaal 14 dagen na de indiening van de echtscheiding dat de scheiding ook wordt uitgesproken. Er moet namelijk eerst worden nagegaan of de voorwaarden in orde zijn. Vervolgens kunt u een afspraak maken om allebei in persoon naar het gemeentehuis komen. Dit is nodig om uw identiteit vast te stellen.