Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Subsidie scheiding Enschede

Met subsidie scheiden in Enschede

Wanneer u wilt scheiden maar hier niet de financiële mogelijkheden voor heeft kunt u gebruik maken van een subsidie voor uw scheiding. Scheiden in Enschede kan voor u kijken of u in aanmerking komt voor deze scheidingssubsidie. Deze scheiding subsidie komt van de Raad voor Rechtsbijstand. Scheiden in Enschede kan er voor zorgen dat u een subsidie

In aanmerking komen voor een scheiding met subsidie in Enschede

De raad voor Rechtsbijstand bepaalt aan de hand van uw inkomen of u in aanmerking komt voor een scheiding met subsidie. U heeft recht op een subsidie wanneer uw inkomen minder is dan een bepaald bedrag. Wanneer uw scheiding met subsidie is afgerond zal de Raad voor Rechtsbijstand beoordelen of u vermogen heeft verkregen uit de echtscheiding. Wanneer dit het geval is kan de subsidie op uw echtscheiding achteraf worden ingetrokken. Wanneer dit van toepassing is betaalt u zelf alle kosten rondom uw echtscheiding.

Welke kosten zijn er verbonden aan een scheiding met subsidie in Enschede

Een subsidie bij uw echtscheiding betaalt nooit uw gehele echtscheiding, u zult ook een financiële bijdrage moeten leveren. De Raad voor Rechtsbijstand heeft ook subsidies voor mediation. Bij een mediator is de eigenbijdrage bij de subsidie lager dan bij een advocaat.