Scheiden in Enschede

Uw totaalpartner op het gebied van echtscheiding

Scheiden in Enschede is de scheidingspartner die alle aspecten betreffende een echtscheiding in huis heeft. Scheiden in Enschede werkt samen met een team aan specialisten. Wij helpen met alle mogelijk financiële, persoonlijke en juridische vraagstukken die op uw pad kunnen komen. Scheiden in Enschede zorgt niet alleen voor een professionele echtscheiding, maar helpt u ook met de start van een nieuw begin. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Afspraak maken

Wat kost scheiden?

Wat kost scheiden?

Wat kost een scheiden eigenlijk? Die vraag is van tevoren eigenlijk nooit goed te beantwoorden. Wat we wel weten is dat er veel kosten aan een echtscheiding verbonden zijn omdat u vaak hoge rekeningen moet betalen bij verschillende professionals om de scheiding rond te krijgen. Scheiden in Enschede heeft een heel team om uw scheiding te verzorgen voor een vast tarief.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Mocht u financieel tekort schieten voor een echtscheiding, Dan heeft u misschien recht op een gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit hangt af van uw inkomen voor de scheiding en de overwaarde van het huis.

In goed overleg scheiden

Om kosten te besparen tijdens de echtscheiding is het verstandig om in goed overleg met uw partner te scheiden. Dit komt ten eerste omdat u dan niet twee maar één advocaat nodig heeft. Ten tweede zal de scheiding ook sneller verlopen. Dit is niet alleen prettig maar zal ook flink wat aan kosten schelen. Als u dit lastig vind helpt onze mediator u graag verder.